Choď na obsah Choď na menu
Reklama
Reklama
 


Billy Burke

1. 1. 2009

Povolání: herec
Věk: 42
Datum narození: 25. 11. 1966
Místo narození: Bellingham, Washington, USA
Znamení: Střelec

 

 

Filmografia:

2008 - Stmívání (Twilight) role: Charlie Swan
2008 - Smrt on-line (Untraceable) role: Detective Eric Box
2007 - Chuť lásky (Feast of Love, The) role: David Watson
2007 - Okamžik zlomu (Fracture) role: Lt. Robert Nunally
2007 - Charity Case role: Attorney Farmer
2003 - Ztráta souvislostí (Lost Junction) role: Jimmy McGee
2001 - 24 role: Gary Matheson
2001 - 24 hodin (24) role: Gary Matheson
2001 - Tápání ve tmě (After Image) role: Sammy
2001 - Největší riziko (Final Jeopardy) role: Mike Chapman
2000 - Gilmorova děvčata (Gilmore Girls) role: Alex Lesman
1998 - Nedívej se dolů (Don't Look Down) role: Mark Engel
1998 - Hranice možností (Without Limits) role: Kenny Moore
1997 - Parallel Lives role: Marco

 
Reklama

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.