Choď na obsah Choď na menu
Reklama
Reklama
 


Filmografia Nikki Reed

1. 1. 2009
2010 - Nový Měsíc -New Moon role: Rosalie Hale
2008 - Last Day of Summer role: Stefanie
2008 - Stmívání -Twilight role: Rosalie Hale
2005 - Legendy z Dogtownu- Lords of Dogtown  role: Kathy Alva
2003 - O.C. "O.C., The" role: Sadie Campbell
2003 - O.C. O.C., The role: Sadie Campbell
2003 - Třináctka- Thirteen role: Evie Zamora
 
Reklama

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.